• mydreamnow

Lär känna oss på My Dream Now!Vilka är vi på My Dream Now? Förutom våra fantastiska partners, skolor och klasscoacher, så finns det även en rad grymma människor bakom kulisserna som ser till att samverkan skola och arbetsliv blir verklighet!

✨ Vi presenterar, Ellen Lidén, vår fantastiska praktikant inom kommunikation!


"Ellen heter jag, 24 år gammal och kommer från den lilla staden Ulricehamn. Där växte jag upp tillsammans med min familj, hundar, katter, kaniner, hamstrar och till och med vandrande pinnar!


🎓 På gymnasiet pluggade jag Ekonomi. Därefter valde jag att studera medie- och kommunikationsvetenskap på Jönköping University, vilket har lett mig till en praktik på My Dream Now. Jag valde att skicka en ansökan till My Dream Now efter att ha sett deras film, då jag insåg att jag kunde kombinera media och kommunikation med social hållbarhet.


Under min praktik har jag bland annat fått vara med och planera kommunikation, skapa rörligt innehåll och uppdatera sociala medier. Jag har även blivit tilldelad ett eget projekt som ni kommer kunna ta del av om en månad - stay tuned!"Vi söker just nu praktikanter för hösten 2020! ✨ Är du intresserad och vill göra skillnad för unga? Läs mer här!

24 views0 comments
MyDreamNow.png
Address Stockholm

My Dream Now
Norrsken House, Fack 25

Birger Jarlsgatan 57c
113 56 Stockholm

Regional manager Gothenburg & Skåne
Address Gothenburg

Regus

Odinsgatan 13

Marketing and Communications 
Manager
About My Dream Now

Our vision is that all students know their value in society and find their own paths to jobs and dreams.

 

My Dream Now is driven by the social company Creador AB. Creador AB is an idea-based social company with a clear and primary purpose to create the greatest possible social benefit in line with our vision. 

Country Manager
Follow us on social media
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • YouTube - Grå Circle