• mydreamnow

Uppdaterad information: COVID-19.

Hälsa och säkerhet är vår högsta prioritet på My Dream Now, både avseende elever, klasscoacher och allmänhet och hösten har varit utmanande för oss liksom för alla andra.

Sedan utbrottet av COVID-19 har vi ställt om till digitala klasscoachträffar och studiebesök. Detta både för att minimera risken att våra klasscoacher eller elever blir utsatta för smitta men också för att inte sprida viruset vidare i samhället. Vi har genomfört ett stort antal digitala aktiviteter både i våras och under hösten, med olika resultat. Det har varit utmanande och vi har lärt oss mycket. Vi är glada att vi ändå har kunnat finnas där för ungdomarna och prata om drömmar och vägar till jobb, vilket är extra viktigt i tuffa tider.


Vi har hela tiden hoppats på att läget ska förbättras och hade förhoppningar om att kunna åka ut till skolor och fritidsgårdar under hösten för att bl.a. prata om appen My Dream Now. I och med Folkhälsomyndighetens skärpta råd från den 29 oktober kommer vi nu även ställa in dessa aktiviteter. Istället ska vi satsa extra mycket på att nå ut till unga via sociala medier.

Nu håller vi tummarna för en positiv utveckling och för att vi ska kunna träffa alla härliga elever på våra partnerskolor under vårterminen 2021.

Vi håller oss uppdaterade om utvecklingen och vi kommer att informera skolor och partnerföretag om planerna inför våren så snart vi vet mer.
13 views0 comments
MyDreamNow.png
Address Stockholm

My Dream Now
Norrsken House, Fack 25

Birger Jarlsgatan 57c
113 56 Stockholm

Regional manager Gothenburg & Skåne
Address Gothenburg

Regus

Odinsgatan 13

Marketing and Communications 
Manager
About My Dream Now

Our vision is that all students know their value in society and find their own paths to jobs and dreams.

 

My Dream Now is driven by the social company Creador AB. Creador AB is an idea-based social company with a clear and primary purpose to create the greatest possible social benefit in line with our vision. 

Country Manager
Follow us on social media
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • YouTube - Grå Circle